Hulp op afstand

Ook vanaf een afstand kunnen wij u altijd te hulp schieten

Team Viewer

Om  je op afstand optimaal te kunnen ondersteunen, maakt ELONISAS gebruik van 'Team Viewer'. Hiermee kunnen wij 'remote' (op afstand) inloggen op jouw werkstation om zo problemen te verhelpen en instructies te geven. Bijvoorbeeld iets op de website werkt niet door verkeerde instelling in jouw browser of je hebt problemen met het gebruik van uw website. Zo kun je zelf ook zien wat er mis is gegaan en kun je dit meenemen voor de volgende keer.

Service & Support nummer: 088 - 33 55 333

Logo WindowsDownload Team Viewer voor Windows

Logo AppleDownload Team Viewer voor MacOS

Logo TeamviewerDe verbinding op afstand wordt mede mogelijk gemaakt door Team Viewer.