Corona-virus update

Maatregelen Coronavirus

Elonisas volgt de adviezen van het RIVM zoals onlangs aangekondigd door de minister-president van Nederland, om het Coronavirus (COVID-19) het hoofd te kunnen bieden in de komende periode.

Update zaterdag 23 januari 2021: Momenteel plannen wij geen fysieke afspraken in en werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. Deze maatregelen gelden in ieder geval voor het eerste kwartaal van 2021.

Wij snappen volledig dat de prioriteiten van jouw bedrijf of organisatie door de bovengenoemde situatie een andere volgorde krijgen dan normaal. Weet in ieder geval dat ons team klaar staat om je te kunnen ondersteunen om jouw online informatie-voorziening optimaal op peil te houden en uiteraard ook voor al jouw overige vragen.

Daarnaast willen wij iedereen die momenteel hard aan het werk is in de zorgverlening, met het bevoorraden van de supermarkten of op een andere manier het zwaarder heeft dan normaal, een warm hart onder de riem steken.

Voor uitgebreide informatie over het virus, de maatregelen en antwoord op andere vragen, verwijzen wij je door naar de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (https://www.rivm.nl/).