Corona-virus update

Maatregelen Coronavirus

Elonisas volgt de adviezen van het RIVM zoals onlangs aangekondigd door de minister-president van Nederland, om het Coronavirus (COVID-19) het hoofd te kunnen bieden in de komende periode.

Dat wil zeggen dat wij het aantal fysieke afspraken willen minimaliseren. Daarnaast werken wij gedurende het jaar 2020 zo veel mogelijk vanuit huis. Verder blijft de staat van dienstverlening zoals u van ons gewend bent, ongewijzigd.

Update woensdag 7 mei 2020: Bovengenoemde maatregelen worden aangehouden tot 31 juli 2020. Fysieke bijeenkomsten beperken we tot 1 september 2020.

Update woensdag 14 oktober 2020: De bovengenoemde maatregelen gelden voor het gehele jaar 2020.

Wij snappen volledig dat de prioriteiten van uw bedrijf of organisatie door de bovengenoemde situatie een andere volgorde krijgen dan normaal. Weet in ieder geval dat ons team klaar staat om U te kunnen ondersteunen om uw online informatie-voorziening optimaal op peil te houden en uiteraard ook voor al uw overige vragen.

Daarnaast willen wij iedereen die momenteel hard aan het werk is in de zorgverlening, met het bevoorraden van de supermarkten of op een andere manier het zwaarder heeft dan normaal, een warm hart onder de riem steken.

Voor uitgebreide informatie over het virus, de maatregelen en antwoord op andere vragen, verwijzen wij u door naar de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (https://www.rivm.nl/).