Support & Onderhoud

Support & Onderhoud

Wij ontzorgen u; niet alleen tijdens, maar ook ná de realisatie van uw website, portaal of applicatie.

Elonisas levert uitstekende diensten als het gaat om support en onderhoud. Voor alle omgevingen die wij in beheer hebben geldt dat wij deze up-to-date en veilig houden. Wij zorgen ervoor dat uw Drupal omgeving veilig blijft en optimaal blijft presteren. Hiervoor monitoren wij continue onze servers.

Heldere afspraken

Wij zorgen er altijd voor dat u, ook na oplevering van de opdracht, er niet alleen voor staat. Het beste is om afspraken over service, onderhoud en doorontwikkeling te maken, zodat u juist op de cruciale momenten kunt rekenen op ad-hoc én structurele ondersteuning. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een doorontwikkelingscontract (strippenkaart) of onze aanvullende dienst voor periodieke controle en preventieve onderhoud. Zijn uw behoeften ruimer of specifieker? Dan overleggen we graag een SLA met u.

Ondersteuning en training

Wij bieden al onze klanten hulp op afstand. Met Team Viewer kunnen wij op afstand inloggen op uw werkstation om zo problemen te verhelpen en instructies te geven. Bovendien geven wij ook trainingen en workshops om onze kennis te delen en u meer kennis opdoet over de werking van uw omgeving.

Drupal Hosting

Bij een professionele Drupal omgeving hoort een professioneel hostingpakket. Elonisas biedt verschillende hostingpakketten aan die geoptimaliseerd zijn voor Drupal. Welk pakket voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de omvang en het aantal bezoekers op uw platform. Wij adviseren u graag over de juiste hostingoplossing. Onze servers zijn goed beveiligd en uitgerust met een virusscanner, firewall en een spamfilter. De servers zijn alleen opengesteld voor bevoegden. Verbinding via SSL is mogelijk (en aanbevolen). Ook voor domeinnaamregistraties en SSL certificaten kunt u bij ons terecht.

Drupal Audit

Niet helemaal zeker of alles wel deugt aan uw Drupal installatie? Of hebt u liever dat wij uw Drupal omgeving in beheer nemen en doorontwikkelen? Onze specialisten nemen uw omgeving graag onder de loep! We controleren hierbij of de omgeving up-to-date en veilig is, hoe het zit met de configuratie, performance en vindbaarheid en ook of de juiste Drupal modules wel (juist) zijn geïnstalleerd. Ook controleren we de kwaliteit van het (eventueel) geschreven maatwerk, de structuur en opbouw van de template en andere custom aanpassingen die zijn gedaan.