Techniek & Ontwikkeling

Techniek & Ontwikkeling

Een website, portaal of applicatie; onze specialisten ontwikkelen uw platform doordacht en duurzaam!

Elonisas is gespecialiseerd in de ontwikkeling van complexere websites, shops en applicaties. Veelal kiezen wij voor Drupal als technisch platform - een robuust én flexibel Content Management System. Onze specialisten ontwikkelen echter ook in bijvoorbeeld Wordpress. Elk CMS heeft namelijk voor- en nadelen. Samen met u selecteren we de basis die het beste geschikt is voor uw project.

Wij weten niet alleen welk CMS of framework voor uw project het beste ingezet kan gaan worden, maar ook hoe we de gekozen oplossing juist moeten configureren en inrichten voor het hoogst haalbare rendement. Denk hierbij aan e-commerce functionaliteit (Drupal Commerce), meertaligheid, multisite functionaliteit, toegankelijkheid (Drempelvrij.nl), inrichting van workflows en performance optimalisatie.

Enkele van de front- en back-end werkzaamheden die wij graag voor uw organisatie op pakken omvatten de realisatie van (maatwerk) responsive templates, de ontwikkeling van maatwerk modules en plugins en de koppeling met externe systemen zoals de uw backoffice, documentmanagement (DMS), nieuwsbriefoplossingen, social media en customer relation management (CRM). De code die wij hiervoor produceren is foutloos, schoon, efficiënt en zoekmachine vriendelijk.

Wij verzorgen ook Solr implementaties.

Nieuwsgierig? Bekijk ook ons portfolio.